wachtwoord laptopaccount vergeten.

het is windows 7

ik heb 1 laptopaccount.
Maar ik ben het wachtwoord vergeten. maar ik kan hem niet wijzigen, want het is de ''beheerder'' dus weet iemand wat ik moet doen? Zou ik mijn eigen laptop moeten hacken?

alvast bedankt

Weet jij het antwoord?

/2500

via onderstaande bron zou het moeten lukken ik heb hem gevonden op een forum waar mensen hetzelfde probleem hadden hij is alleen wel in het engels Toegevoegd na 1 minuut: http://home.eunet.no/~pnordahl/ntpasswd/ Je download het programmatje... brand het op een cd ( ik had geen cd dus dan maar een DVD ) Boot het up... en de rest legt vanzelf wel uit... En als je het nog niet begrijpt... op de site zelf staat een kleine tutorial... Het is gelukt ook nog... je kan de wachtwoord veranderen... of zelfs wachtwoordLOOS maken... (is dat wel een woord... wachtwoordloos...)

Bronnen:
http://home.eunet.no/~pnordahl/ntpasswd/

Had ik ook op XP, even naar de computershop geweest, daar hadden ze het in 1 minuutje opgelost, was nog gratis ook. Je moest F12 of F2 ofzo drukken tijdens het opstarten en dan kon je wachtwoorden resetten. Maar dat was XP dus zal bij windows 7 misschien niet werken

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100