Mijn virusscanner geeft om de haverklap aan dat er virus of bedreiging verwijderd is

ik vindt het opmerkelijk dat dat elke dag het geval is
zal dat war zijn of doen ze dat zodat ik dat abonnement verleng aangezien ze zo GOED zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het lijkt erop dat je toch vaak virussen binnenkrijgt. Kan aan je internetgedrag liggen, maar kan ook zijn omdat je firewall uitstaat.

lijkt mij dat er dus geen goeie cleaning is geweest welk virus is het ? als het elke keer dezelfde is dan is het blijkbaar niet gelukt het virus in zijn geheel te verwijderen. dus krijg je elke keer nog de melding terwijl het om hetzelfde virus gaat. probeer eens een online scan ?

ik zou eerder denken dat je huidige antivirus niet 'GOED' is. Indien hij goed is moet hij ze verwijderen en voorkomen dat er nieuw bijkomen (elke dag?). Het is ons niet duidelijk of hij telkens dezelfde virus vind of telkens nieuwe. Ik zou je PC eens grondig onder de loep nemen. Start op in safe mode en doe een volledige scan. Liefst van een aantal verschillen scanners.

Het kan zijn dat je scanner een cookie van een in jouw ogen onschuldige site die je regelmatig bezoekt als gevaarlijk aanmerkt. Misschien kun je je surfgedrag veranderen en kijken of je dan nog een melding krijgt.

Het kan zijn: Dat je dagelijks op vreemde sites zit. Je virusscanner wel aangeeft dat een virus is verwijderd, maar de bron laat staan. Dat je virusscanner zelf een trojan is waardoor hij zich voordoet als een goede scanner. Er werd al gezegd dat het een cookie van een veelbezochte site kan zijn. In dat geval kan de virusscanner dit bestand in de toekomst als ongevaarlijk bestand beschouwen. Om zeker te zijn dat je scanner tot de beste behoort, dan raad ik je aan om een gratis online scan uit te laten voeren via de onderstaande link. Mochten er toch nog een hoop virussen worden gevonden dan raad ik je aan om de volgende gratis programma's te gebruiken. Avast antivirus Spybot search and destroy Lavasoft add aware

Bronnen:
http://housecall.trendmicro.com/
http://www.av.eu/avast_antivirus_producten...
http://www.lavasoft.com/products/ad_aware_free.php
http://www.safer-networking.org/index2.html

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100