het wachtwoord van mijn laptop werkt niet meer, wat nu?

ik heb op mijn laptop 2 profielen, 1 daarvan is zonder wachtwoord en de andere met. iemand anders heeft op mijn laptop gezeten en ik heb geen idee wat diegene gedaan heeft maar ik kan nu mijn persoonlijke profiel (dus met wachtwoord) niet meer laden. ik weet zeker dat diegene niet op mijn profiel kon of mijn wachtwoord verandert heeft. wat nu?

Weet jij het antwoord?

/2500

Rescue disc gemaakt? Die gebruiken. Maar gezien de vraag ga ik ervan uit dat je die niet gemaakt had. Dan zou ik proberen een nieuw profiel aan te maken, en je data uit het oude profiel overnemen (dus rechtstreeks via C:\Documents and Settings\\..... of C:\Users\\ afhankelijk van je Windows-versie. Als je daar wel genoeg rechten voor hebt tenminste. Werkt dat niet, dan wordt het lastig. Je kunt dan Windows opnieuw installeren op dezelfde of een tweedeharde schijf, en daar als Administrator inloggen. Dan moet je sowieso bij de gebruikersprofielmappen (bovengenoemde paden) kunnen komen om je data over te nemen.

Als hij aangeeft: de service user profile service verhindert het aanmelden. Gebruikersprofiel kan niet worden geladen. Dan heeft hij het zelfde probleem wat ik een paar weken terug had. Ik heb mijn laptop naar een computerwinkel gebracht. De mensen daar konden het wel voor mij oplossen.  Want er scheen een fout in de laptop te zijn opgetreden. (Misschien lees je dit nu voor tweede keer, maar ging niet helemaal goed bij mij met beantwoorden, mijn excuses daarvoor)

log in met account zonder ww. ga naar start,uitvoeren. ( dit is het venster waar je ook intypt als je iets zoekt op pc.) weet niet welke windows je hebt nml. typ hier: control userpasswords2 hierna kun je alle inlogwachtwoorden wijzigen met behoud van gegevens en zonder dat je je oude ww in hoeft te typen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100