(SONY VAIO) Webcam lampje blijft branden terwijl ik deze niet gebruikt heb. Hoe zet ik deze uit?

Nu heb ik mijn computer opgestart, automatisch start Magic-I Visual Effects (Webcaminstellingen) terwijl ik deze niet gebruikt heb. Ik vind het webcam idee een beetje griezelig helemaal nu mijn lampje brand terwijl ik deze niet gebruikt heb en ook niet kan zien waar deze gebruikt wordt.

RESCUE ME!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

stappen. 1. ga naar 'Configuratiescherm'. 2. Zoek 'Systeembeheer' op en start het. 3. Zoek dan 'Systeemconfiguratie' op en start dat ook. 4. Ga dan naar de tab 'Opstarten'. 5. Zoek daar het programmaatje op dat je wil uitschakelen en deselecteer vervolgens het vakje bij het programma. 6. Dan moet het als het goed is opgelost zijn, en heb je niet meer last van het knopje, PS. Dit is zo in Windows 7, Anders weet ik het niet exact.

Het programma voor de webcam instellingen zet de webcam aan. Als je er voor zorgt dat dat niet meer opstart, bij het opstarten van je computer, dan blijft de webcam uit. Hopelijk weet iemand anders hoe je dat op windows moet regelen (welke programma's opstarten). Op een mac heeft een programma als Magic-I ergens een instelling 'opstarten bij inloggen' of zit er onder het programma-icoon in de startbalk zo'n optie.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100