Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Ingelogd op mailadres. Wanneer men vanaf het adres naar internet gaat, is de beveiliging er dan nog wel?

Ik bedoel dat ik vanaf een bericht naar een website kan gaan, dat is duidelijk, maar het https is dan even uitgeschakeld, of hoe zit dat nu precies?

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
573

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

https houdt in dat de verbinden tussen jou apparaat en de website versleuteld is, die vrij moeilijk te ontcijferen is. Dus ligt eraan wat je met "beveiliging" bedoeld, maar in principe ben jij gewoon nog beveiligd als jij een goede (internet)anti-virus programma hebt en op een vertrouwde website zit.

Toegevoegd na 13 seconden:
verbinden = verbinding
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
mijn vraag is: jantje mailt een verhaal en zegt in de mail: kijk ook op www. huppeldepup. Dat doe ik , vanaf dat bericht.
Geldt de https van de mail dan ook voor die verbinding?
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
de verbinding met jou email is met https beveiligd, het ligt echter aan de website of die ook een https verbinding heeft, heeft deze dat niet, dan is jou verbinding niet versleuteld (met de website). Zo lang er geen persoons of account gegevens verwerkt worden kan zon verbinding zonder https niet veel kwaad. dus de verbinding met de website, zodra je er op klikt staat los van hotmail.

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding