Kan iemand uitleggen wat dit verzoek om toestemming betekent? (zie plaatje en uitleg)

Op FB wil ik norton safe web toevoegen. Dan krijg ik een pop up met de vraag of ik toestemming geef dat Norton namens mij berichten, foto's etc. plaatst. Wat moet ik me hierbij voorstellen?

Ik heb een abonnement op Norton 360

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb deze eens aangezet. Naast elke link die gepost word in je news feed komt een rondje met een vinkje te staan. Een groene als de link ok is, een oranje bij een mogelijk verdachte site, en rood als de site gevaarlijk is volgens Norton. En daarnaast komt er 1x per week ofzo automatisch een berichtje op je wall vanuit deze app 'My News Feed has been checked by Norton Safe Web' Reclame dus, maar niet zo vaak. Op zich heb je dit niet nodig, gewoon je gezond verstand gebruiken bij het wel of niet klikken op links is eigenlijk al genoeg.

In de facebook-app zijn er bepaalde functies, en dat hij vraagt om berichten te plaatsen namens jou is omdat de applicatie van norton dan de toestemming krijgt om berichten te verwijderen / verbergen, of terwijl safety blocking. Hoe norton er precies mee om gaat weet ik niet maar dit is hoe ik er over denk met mijn eigen ervaring (met facebook app functies) Toegevoegd na 42 seconden: om ook berichten te verwijderen / verbergen. Dit is samengevoegd met het plaatsen van berichten namens jou.

Bronnen:
My own knowledge

Ik zou er geen toestemming voor geven. Waarom zou je willen dat een bedrijf uit jouw naam dingen op je Facebook profiel gaat zetten? Volstrekt onnodig en alleen maar reclame voor dit bedrijf.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100