is er anti malware software voor android ?

Smartphone start regelmatig opnieuw op, reageert traag,loopt vast

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Zoals meneer hierboven zegt, zou ik je aanraden je telefoon nu even terug naar fabrieksinstellingen te zetten, en er Lookout op te zetten! Lookout is een virusscanner met allerlei extra functies, zo kan je je mobiel weer opsporen via hun website als je hem bijvoorbeeld kwijt bent geraakt, en ook op afstand blokkeren. Ik hoop dat ik je goed heb geholpen!

Bronnen:
https://www.mylookout.com/
http://www.youtube.com/watch?v=Jh7anr-Df9E

Ruim 30% van alle android-toestellen zijn met malware besmet: http://www.nu.nl/gadgets/2869739/bijna-alle-android-toestellen-besmet-met-vorm-van-malware.html Dat komt meestal door de apps die je installeert. Als je niet weet welke app de bron van de besmetting vormt, is het lastig om een virus te bestrijden. De enige manier om definitief van malware af te komen, is het toestel terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Je kunt het apparaat ook scannen met één van de vele gratis apps die je in de Play Store kunt downloaden: https://play.google.com/store/search?q=malware+scanner&c=apps Avast Mobile Security is in elk geval een aanrader, óók om malware te blokkeren! Toegevoegd na 1 minuut: Correctie: Ruim 30% (...) is met malware besmet.

AVG heeft een nieuwe virusscanner voor Android. Naast virussen en malware houdt het ook je data limiet in de gaten, niet geheel onbelangrijk. http://www.antivirussen.info/forum/nieuwsberichten/10807-de-mobiele-virusscanner-avg-monitort-datalimiet-en-meer.html

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100