Hoe verwijder ik een account dat iemand anders met mijn e-mailadres heeft aangemaakt?

Een zo gedetailleerd mogelijke uitleg:

Ik heb vandaag een e-mail ontvingen van "Spelletjes.nl" dat bevestigt dat ik een account zou hebben aangemaakt. En dat heb ik niet!

Het is duidelijk dat iemand anders met mijn e-mailadres een account heeft gemaakt. Enkele minuten na het eerste mailtje kwam een tweede binnen dat een andere speler mijn "vriendschapsverzoek" heeft geaccepteerd. Reden genoeg om te concluderen dat mijn e-mailadres gebruikt wordt.

Het mailtje bevat een noot:
Dit is een automatisch verzonden bericht, dus je kunt hier niet op antwoorden. Meld je hier af als je geen e-mailmeldingen voor vriendschapsbevestigingen meer wilt ontvangen.

Als ik op die link klik, kom ik terecht op een pagina waar ik mijn account en wachtwoord moet invullen - van die site! - maar dat wachtwoord heb ik dus niet!

Wat kan ik doen om ervoor te zorgen dat het account (_-simou10-_) verwijderd wordt?

Toegevoegd na 1 minuut:
Verkeerde noot gekopieerd, dit was hem:

Dit automatische bericht bevestigt je aanmelding op Spelletjes.nl. Als je je niet geregistreerd hebt en je aanmelding wilt verwijderen, volg dan de instructies hier.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Volg deze instructies op die vermeld staan op spelletjes.nl Je kunt een account heel eenvoudig verwijderen als je toegang hebt tot het e-mailadres waarmee de account is aangemaakt. Volg de volgende stappen: 1: Ga naar deze pagina ( http://www.spelletjes.nl/reset_wachtwoord1.html )en vraag een nieuw wachtwoord aan 2: Nadat je een nieuw wachtwoord hebt gekregen, kun je jezelf afmelden via deze pagina ( http://www.spelletjes.nl/afmelden.html ).

Bronnen:
http://www.spelletjes.nl/FAQ.html

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100