Klopt het dat sommige site's mijn e-mail adres hebben opgeslagen, zodat als ik me registreer als nieuwe gebruiker, de site al meedeeld dat ik lid ben?

het ging zo: ik wil een fotoboek bestellen, ik geef aan dat ik een nieuwe gebruiker ben, typ mijn e-mail adres in en dan komt in beeld dat mijn adres al in gebruik is. Ik typ een ander adres in...ook al in gebruik! Ik weet zeker dat ik nooit eerder daar ben geweest.
Daarna druk ik maar op de "knop"bestaande gebruiker en dat ik mijn wachtwoord ben vergeten, en ja hoor ik heb ineens een account.

De klantenservice snapte er niets van...
Ik vind het vooral irritant dat ik voor één fotoboek 4 uur bezig ben geweest.

Ik hoop dat het een beetje een duidelijke vraag is.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Vooral bij fotocentrales komt het vaak voor dat ze onder verschillende namen opereren. Er zijn dus op het eerste gezicht veel aanbieders van fotoboeken, maar uiteindelijk blijken dat maar een paar aanbieders te zijn. Mogelijk heb je in het verleden bij een "andere" fotosite geregistreerd, en probeerde je nu bij een andere site te registreren, die op de achtergrond bij hetzelfde bedrijf hoort.

sommige sites werken zelfs met je ip adres. dus dan zien ze dat op dat ip adres al geregistreerd is. Mail ze even en stel je vraag aan hun. Dan weet je het zeker en kunnen ze je verder helpen. succes

Dan heb je in het verleden toch ooit een account gemaakt zeker als je als bestaande gebruiker het wachtwoord vergeten gebeuren heb gedaan en je krijgt daarvan netjes een mailtje dan is er gewoon een account als het goed is kan je in de account gegevens ook het moment van aanmelden vinden ?? Als dat echt jaren terug is ben je het gewoon vergeten of wat ook kan is dat de naam van de site is veranderd en dat die accounts dus allemaal zijn omgezet Is het niet toevallig en verassing voor iemand dat deze persoon niet toevallig hetzelfde album voor jouw maakt ???? ;) zou wel heel toevallig zijn

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100