Heeft iemand ervaring met het bestellen van spullen op www.buyincoins.com ?

Ik heb hier een aantal leuke spulletjes gezien, maar weet niet of de site betrouwbaar is. Heeft iemand ervaring met deze site? Is het veilig?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja! Heerlijk om daar te shoppen. Heb zelfs laatst nog besteld en het is snel thuis. (Binnen 2 weken ) Toegevoegd na 2 minuten: + Gratis verzending, top :) !! Toegevoegd na 2 minuten: + Gratis verzending, top :) !!

Bronnen:
http://www.buyincoins.com/

hele wisselende reviews over het internet. sommige vinden het een supersite, anderen pure oplichterij. bijna niemand geeft een gemiddeld cijfer. ik zou ermee oppassen, maar de beslissing is aan jou. ik heb er zelf nooit bestelt en weet niet wat ervan waar is, maar zeer betrouwbaar komt het op mij niet over. er waren ook geruchten rond dat de goede reviews fake zouden zijn. maar zoals ik al eerder heb gezegd, ik weet niet wat er wel en niet waar is.

Bronnen:
http://www.buyincoins.com/forum/fake-revie...
http://www.sitejabber.com/reviews/www.buyi...
http://www.trustpilot.com/review/www.buyin...

geen ervaring met de site. ik weet wel dat als je wat koopt op een internetsite zoals deze dat je eerst gewoon 1 dingetje moet kopen. want als je gelijk heel veel koopt en veel geld uitgeeft en het blijken toch oplichters te zijn ben je veel geld kwijt..

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100