Rare uitnodigingen op MSN en waarom?

Ik krijg telkens van die rare uitnodigingen op MSN en dan als ik erop klik zie ik zo'n foto met een vrouw die naakt is..
Hoe weten die mensen mijn adres en waarom doen ze dit?
Want vorige week en deze week heb ik al 7 gehad.

Toegevoegd na 1 minuut:
EDIT: De emailtjes zijn allemaal van goatlantis.info

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Niet accepteren. Ik heb dat met mijn oude email een aantal keer gedaan. Voor je t weet krijg je allemaal rare dingen op je pc. Allemaal niet accepteren. Dat krijg je meestal als je een account maakt op een website. Ze geven je email dan door aan reclamebureau's en maken je gek. Meestal via forums

Misschien is je hotmailadres te makkelijk en typt die gene gewoon zomaar iets in. Misschien moet je de uitnodiging NIET verwijderen , zodat hij/zij/het niet meer uitnodigingen kan versturen.

Niet klikken op mailtjes die je niet vertrouwt, als het steeds dezelfde afzender is kun je dat adres aan de spam of negeerbox toevoegen. En hoe ze je adres hebben? Misschien gehackt, jouw adres of dat van iemand anders, die jouw adres in zijn adressenbestand had staan.

Waarschijnlijk heb je ergens je email achter gelaten.Sommige sites verkopen emails door.

Ik wordt ook zowat doodgegooid met die rare mails en het enige dat ik doe is dit soort mailadressen bij geblokkeerde afzenders plaatsen,dan krijg ik in ieder geval van dat mailadres geen mails meer binnen,maar ze zijn hardnekkig want er zijn zoveel van die mailadressen in omloop dat je geregeld moet blijven blokkeren. Je moet ze zeker niet openen want je haalt een hoop troep binnen op je p.c.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100