hoe verwijder ik een trojaans paard?

Toen ik mijn pc ging scannen zag ik dat ik een trojan horse had en ik heb alles geprobeert om het te verwijderen wat kan ik het beste doen??

Toegevoegd na 21 minuten:
* Mijn Virusscanner is Microsoft Security Essentials maar ik heb de trojan ondekt door Advanced SystemCare V4 maar ik ga hem nog update *

Toegevoegd na 28 minuten:
* Ik zag het door de naam Trojan *

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kan MBAM downloaden en installeren, dit is 1 van de beste gratis virus scanners die meer ziet dan alleen mwalre, virussen en trojaans paarden. Toegevoegd na 28 seconden: mwalre = malware

Bronnen:
http://www.malwarebytes.org/products/malwa...

Je kan gratis AVG Free Edition installeren en die verwijdert het stiekeme paard voor jou.

Je zou ook AVG kunnen douwloaden, dan een virusscan uitvoeren.

Met Microsoft Security Essentials (gratis) en dan een virusscan uitvoeren op dat bestand

Als jij een virusscan hebt gedaan ga ik er eigenlijk van uit dat je virusscanner deze weg haalt? In ieder geval, ik gebruik Avast (free). Die kan je downloaden op www.avast.com Verder is www.malwarebytes.com een hele goede om je computer te cleanen van virussen.

Als het niet mogelijk is om de trojan te verwijderen (bijvoorbeeld omdat het een systeemproces heeft geïnfecteerd) kun je je computer het beste in veilige modus opstarten en het dan nog eens proberen.

Ik heb daar ook problemen mee gehad en opgelost door het programma housecall te installeren. Is gratis, scant alle gegevens en je kunt ze verwijderen. Is van trendmicro:

Bronnen:
http://www.trendmicro.nl/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100