Probleem met Adware

Ik heb een probleem met adware, ik heb iets gedownload en daar zat adware bij. Nu krijg ik pop-up's bij alles wat ik doe en als ik op een link klik komt er eerst "Ad provided by Yourprofitclub". Iemand een idee hoe je deze Adware van je pc af kunt halen? Ik heb al AntiMalwareBytes geprobeerd, Advanced System Care maar niks heeft tot nu toe gewerkt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wat het ene programma niet kan verwijderen, lukt een ander programma wellicht wel. Je zou nog een aantal programma's kunnen proberen zoals: - SuperAntispyware Free (http://www.superantispyware.com/index.html) - Spyware Doctor (gratis in GooglePack: http://pack.google.com/intl/nl/pack_installer.html?hl=nl) - AdAware: http://download.cnet.com/Ad-Aware-Free-Internet-Security/3000-8022_4-10045910.html?part=dl-ad-aware&subj=dl&tag=top5 - Spybot: http://www.safer-networking.org/nl/spybotsd/index.html Overigens verwijderen (goede) anti-spyware- en anti-virusprogramma's ook adware die op je computer staat. Wel even scannen in de veilige modus. Lukt dat allemaal niet, dan kun je, via Systeemherstel, natuurlijk ook je pc terugzetten naar een datum waarop de adware nog niet op je computer stond. Veel succes!

probeer eens malwarebytes te laten scannen in veilige modus het kan zijn dat hij de zaak wel vindt maar niet in staat is alles te deleten

probeer je pc is in veilige modus en dan te scannen?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100