hoe verwijder ik melding van "gebruikersaccount beheer"

maanden geleden poging gedaan om iets te installeren en weer afgebroken. Nu komt ELKE keer als ik de computer opstart een scherm van gebruikersaccount beheer met die vraag: wilt u het volgende programma toestaan wijzigingen aan te brengen op uw computer etc.
Eerst natuurlijk "nee" aangeklikt, daarna in wanhoop zelfs "ja", ik dacht dan verwijder ik het wel weer. Er gebeurde echter niets behalve dat die vraag elke keer opkomt. Hoe krijg ik die weg.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je niet meer weet wat dat was en waar dit vandaan komt, verwijder dit dan uit de opstart opties. Wat eventueel hierbij kan helpen is Scotty, de waakhond van WinPatrol. Deze waarschuwt je als een programma zichzelf wil toevoegen aan de opstartlijst van Windows. Als iets dan ongewenst is kan je zorgen dat het niet zo snel meer terug komt. Tevens kun je hiermee ook achteraf makkelijk programma's uit de opstartlijst halen en/of blokkeren. Of vertraagd op laten starten. Toegevoegd na 34 minuten: Windows XP: Klik op start en kies uitvoeren. Type in het vakje: msconfig Klik op OK of druk op enter Ga naar het tabblad 'Opstarten' Zoek hier naar het bestand SSBkgdUdate.exe wat je net gaf. Haal het vinkje weg en klik op Toepassen.

Bronnen:
http://www.gratissoftwaresite.nl/downloads...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100