weet er imand een goeden videoconverter voor mij?

ik zoek een videoconverter ( mag gerust een betaalde versie zijn ) die MP4 om kan zetten naar MPEG (2) of AVI file.

ook zou ik het fijn vinden als dit prog. de video afmetingen kan veranderen.

ik gebruik nu AVS videconverter 6 maar dit werkt niet naar behooren deze zegt dat hij klaar is maar in werkeleijkheid is maar 10% geconverteerd.

ik hoop dat imand iets voor mij weet.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik weet geen software waar je voor moet betalen. Maar misschien vind je dat niet zo erg..;-) Ik gebruik Any Video Converter en ook de Prism Video Converter. Prism kan zeker ook formaten veranderen, van Any Video Converter weet ik dat niet zeker. Prism heeft het voordeel, dat je het te verbruiken processor-vermogen kunt instellen, zodat je bij een lange taak, ook nog wat anders kan doen, b.v. surfen. (voor mij ideaal, omdat ik bepaald niet de snelste en nieuwste processor heb) Eventueel kun je ook nog eens kijken naar Alok-splitter. Die is natuurlijk bedoeld om te splitten, maar als je instelt: splitten van begin tot eind, kun je toch je formaat en extensie kiezen. Ik denk dat alle software makkelijk via Google te vinden is. Veel succes!

Omdat ik meestal geen zin heb om te betalen of om (met virus besmette) programma's te downloaden, gebruik ik vaak een GRATIS en ONLINE converter. Bijvoorbeeld dit: http://online.movavi.com/ Of zoek anders op google op ''free online video converter'' Is je vraag zo beantwoord?

Total Video Converter d`loaden via een torent-site (btjunkie) ofzo, dan dan heb je een freeware lekker voor jezelf en geloof mij..die verteert werkelijk alles. lat000000000rrrrrrr bbzx10.

Ik ben groot fan van de produkten van Wondershare. Werkt altijd. Iedere keer weer kom ik terug op wondershare omdat na zeven keer proberen met andere programmaatjes, die van hen vaak degene is die het WEL doet. ;-)) http://www.wondershare.com/ Toegevoegd na 2 uur: Ook heb ik wel I'mTOO gebruikt. http://www.imtoo.com/dvd-ripper.html veel keuze in audio en video tools.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100