Welke DVD --> Divx/Xvid rippersoftware heb ik nodig?

Ik wil graag:

- Rechtstreeks vanaf DVD of vanaf een VIDEO_TS folder rippen naar divx/xvid.
- Enige keuze m.b.t de hoeveelheid compressie.
- Enige keuze m.b.t instellingen als beeldformaat.
- Enige keuze vooraf hoe de bestanden gaan heten.
- Als dat technisch mogelijk is een mogelijkheid om losse ondertitels mee te rippen (die je dan in de toekomst nog kunt uitschakelen).
- Indien mogelijk het kunnen selecteren van meerdere VIDEO_TS folders, zodat ik het programma bijvoorbeeld een nacht kan laten doorlopen.

Is er een programma dat al deze functies heeft / of in de buurt komt?

Geld speelt een rol uiteraard.

Weet jij het antwoord?

/2500

dit is het makkelijkst http://www.pinnaclesys.com/PublicSite/du/Products/Consumer+Products/Home+Video/Studio+Family/Studio+MovieBox.htm voor ong 50 euro is een oudere versie op marktplaats wel te vinden.

Ikzelf gebruik nu enkele dagen Auto Gardian Knot 2.55 het is gratis, het wordt ook niet vernieuwd, maar het doet wat het moet doen :) hieronder vind je 2 links : *eerste is een link met links naar het programma om het te downloaden *tweede link is één van de gidsen ( uitleg hoe met autogardianknot te werken ) maar er staan er meerdere op die pagina ik kies voor beeldformaat ( orgineel ) en geluid ( als voorhanden op de DVD, AC3/6 zodat het toch 6 kanaals geluid is voor mijn stereo installatie. DTS krijg ik niet werkend helaas )

Bronnen:
http://www.autogk.me.uk/modules.php?name=T...
http://www.videohelp.com/tools/AutoGK#download

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100