Met welk programma op een 'Windows' computer kun je gedownloade films bekijken?

Ik download de films met het programma 'Limewire'.
Ik heb onlangs ook al een film gedownload en hij downloadde hem ook maar ik dacht, ik probeer de film af te spelen met het bestand: 'Windows Media Player'.
Je hoorde toen wel geluid maar er kwam geen beeld.

Ligt dit aan Windows Media Player of ligt het aan iets anders?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het is een beetje afhankelijk van ht bestandsformaat. DIVX player is een hele goede speler, welke ook automatisch plugins download als het bestandformaat niet af te spelen is.

Het kan goed zijn dat jou PC niet beschikt over de juiste codecs om films te kijken, via onderstaande link kun je een zg codec pack downloaden wat er voor zorgt dat je nagenoeg iedere film in ieder formaat kunt bekijken.

Bronnen:
http://www.filehippo.com/download_klite_co...

Ik heb zelf drie players. Windows Media Player, en GOM player en Media Player Classic. Eén van de drie doet het altijd wel. En dan heb ik nog BSplayerFREE om HD af te spelen.

vlc media player speelt alles af wat je maar wilt.

Bronnen:
http://www.videolan.org/vlc/

Als je ffdschow en divx7 download, beide gratis op het internet kun je alles afspelen met mediaplayer en ben je alle problemen kwijt.

Hoi, ik gebruik zelf GOM. Dit werkt ook prima, en je heb de mogelijkheid om ondertiteling in te voegen en deze te synchroniseren. Ik heb de link bij bron neer gezet het is gratis te downloaden en te gebruiken.

Bronnen:
http://download.cnet.com/GOM-Media-Player/...

VLC ervaar ik als meest prettige player, ook omdat deze Nederlands is. Vooral ook omdat er een versie is te downloaden die niet behoeft te worden geïnstalleerd.

Bronnen:
http://www.videolan.org/vlc/download-windows.html

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100