Is er een mogelijkheid om gratis en makkelijk via het internet een status door te geven aan andere personen.

Het gaat hier om fotografen van hulpdiensten. Het is voor hun makkelijk om te zien of iemand beschikbaar,onderweg of niet beschikbaar is. Kan dit door middel van gratis software zodat iedereen (van de fotografen) kan zien of iemand weg kan of niet

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb er even over na moeten denken, mijn kameraad en ik gebruiken een mobiele dienst hiervoor: Palringo Deze werkt op diverse mobiele telefoons en geeft via GPRS door waar iemand is. je kan alkaar hiervoor ook een status geven, eventueel een vaste lokatie of berichten sturen.

Bronnen:
http://www.palringo.com/en/gb/location

Daar zullen verschillende oplossingen voor worden gebruikt. Ik neem aan dat jullie niet de enige zijn die dit probleem hebben. Kun je niet eens bij een andere hulpdienst in een andere regio informeren hoe zij dit hebben opgelost? Je zou misschien kunnen denken om een gezamenlijke kalender via google te gebruiken, sms te sturen, te twitteren, via mobiele telefoons contact te hebben (er bestaan van die programmaatjes 'where are you' waar je iemand kunt volgen (vnl. voor vakanties), maar wie weet ook iets om te onderzoeken?) Succes!

Ligt er aan welke eisen je eraan stelt maar misschien dat Twitter een oplossing is?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100