msn logt niet meer in

Ik heb sinds ik vanochtend inlogt problemen met MSN Messenger.

Ik heb het alweer opnieuw gedownload maar niets helpt.

Ik krijg bij het aanmelden de volgende boodschap:

AANMELDEN BIJ BIJ WINDOWS LIVE MESSENGER NIET MOGELIJK.
Het aanmelden bij windows live messenger is mislukt, omdat de service tijdelijk niet beschikbaar is. Probeer het later opnieuw.

Foutcode: 800706b5


Ook zie ik me opgeslagen accounts niet meer.


* Via Web-messenger kan ik wel gewoon inloggen
* Systeem: Windows Vista.
* datum en tijd van de computer nagekeken = OKE!
* ik maak geen gebruik van Messenger Plus.

Alvast Bedankt!


( Systeemherstel lijkt mij niet de beste oplossing. )

Weet jij het antwoord?

/2500

msn kloot wel meer de laatste tijd.. t programma is ontzettend instabiel geworden en bij elke update wordt dat erger... voor dit soort gevallen hebben wij dus pidgin ernaast geinstalleerd... pidgin kan meerdere chataccounts/programma's in een programma hebben, en zo kun je dan toch msnnen ( en zien wie je geblocked heeft ;-) http://www.gratissoftware.nu/downloaden/pidgin.php. ik lees net dat ze bezig zijn een beveiligings lek te dichten, dus wees zeker dat je versie 2.60 dan te pakken krijgt... ( dit is echt uitzonderlijk hoor, msn zelf zit er boordevol mee) maar t zit hem dus in de messenger zelf...

Probeer de nieuwe beta van msn eens te downloaden. Deze is wat uitgebreider, erg stabiel en misschien dat het dan wel lukt. Bij het downloaden van de live essentials beta moet je op een gegeven moment kiezen wat je wilt hebben, let er op dat je bijv bing bar en family safety uitschakelt anders krijg je allemaal onzin op je pc.

Bronnen:
http://explore.live.com/windows-live-essen...

Msn sucks nu gewoon. :( probeer www.ebuddy.com :)

Opnieuw installeren of net zoals hierboven: EBUDDY !!

Heb je toevallig (automatisch) de Update van IE Explorer 8 gedownload?Toen ik deze Update had gedownload kon ik ook plotseling niet meer inloggen op MSN. Niets werkte. Tenslotte heb ik met systeemherstel de PC terug gezet naar oude waarden en het probleem was meteen opgelost. Succes.

punt 1: download de nieuwe messenger zie onderstaande link punt 2: download Firefox en daarachter verwijderd u internet explorer punt 3: probeer nu eens in te loggen op messenger als het nog niet lukt, kijk wel dat uw passwoord klopt punt 4: kan ik u niet helpen ;-b

Zie mijn antwoord bij deze vraag: http://www.goeievraag.nl/vraag/windows-live-messenger.76218 Zelfde oplossing mogelijk naar mijn idee.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100