kan ik geld terug krijgen van norton?

norton heeft het virus niet tegen gehouden en mijn zoon moet de computer repareren. en norton was ook kapot zelfs. toen hij zelf norton ingeschakeld had om te zoeken naar een virus was die in 1 seconde klaar. en er waren zeker virussen in gaan zitten. met wel 100 klikplaatjes.
nou ga ik geen norton meer doen maar iets anders. maar ik wil graag geld terug. zou dat kunnen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nee, je kan niet je geld terug krijgen. Geen een antivirus is 100% betrouwbaar, want er komen iedere dag nieuwe virussen dus, er zijn er zat die je antivirus niet herkent. Daarom is het aan te raden zo vaak mogelijk te updaten, zo heb je minder risico om een virus op te lopen. En je computer repareren valt wel mee, je hebt nood virusscanners, en als dat echt niet werkt kan je je pc nog altijd formatteren. Formatteren en herinstalleren duurt als je pc niet al te bagger is maar een klein uurtje. Als jou zoon iets van computers weet, zou hij op zijn minst deze dingen moeten weten...

Ik denk, dat je het beste dat aan Norton kan vragen. Misschien staat er ergens in de kleine lettertjes dat ze niks garanderen of iets...

als je Norton installeert moet je aangeven dat je akkoord gaat met de gebruikersovereenkomst. ik zal deze nog eens goed doorlezen als ik jou was. Ik neem aan dat er wel ergens zal staat dat het gebruik op eigen risico is, ze kunnen niet 100% garanderen dat elk virus altijd wordt tegengehouden, ze kunnen het wel proberen, niet garanderen.

Dat kun je wel vergeten. Je kunt nooit bewijzen dat het virus door norton doorgelaten is. Gewoon zo min mogelijk dingen openen.

Hallo ik ben Norton, goedenmiddag nee dat kan niet. groeten Norton

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100