Ik heb genoeg van die torrents. Hoe kan ik gaan downloaden dmv de bekende 'nieuwsgroepen'?

Ik hoor verhalen van mensen die complete films van topkwaliteit in een halfuurtje downloaden door middel van nieuwsgroepen. Aangezien ik hier nog totaal niet bekend mee ben; hoe zet ik zoiets op, en heeft dit te maken met programma's als Grabit?
Dank!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik gebruik zelf Usenext: http://www.usenext.com. Je kunt een abonnement nemen dat het beste bij jou past, afhankelijk van hoeveel je download. Bovendien is er een 14-dagen proefperiode die je kunt gebruiken, dan kun je zien of het iets voor je is, en of je wel de gewenste downloadsnelheid bereikt. Ik ben er erg tevreden over, download gemiddeld met zo'n 1,5 megabyte per seconde:)

Ja Grabit kan Ik had een antwoord gegeven... Ik kreeg een melding dat het te lang was en nu is alles weg... weg alle moeite.. En ik heb geen zin om weer meer dan een kwartier opnieuw alles terug te halen.. sorry...

Op Eweka kun je voor 7,50 p/m een usenet account aanmaken. Voor het downloaden is wel een programma als grabit of newsleecher nodig. Waarbij grabit natuurlijk de voorkeur heeft omdat deze gratis is. Voor info over het gebruik van nieuwsgroepen raad ik binaries4all aan. Succes.

Bij je eigen provider kan het meestal gratis tot een max aantal gighs

Ik had geen zin om het uit te leggen. (Eerlijk ben ik he?) Maar hieronder in de bron staat een perfecte uitleg, die ik een maand terug ook heb gebruikt. Ik vond het makkelijk te begrijpen. Als programma gebruik ik Grabit, ik betaal voor mijn nieuwsservers.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100