Stroompiek op een USB poort , hoe op te lossen ?

Krijg op mijn laptop de volgende melding... een USB apparaat heeft een storing veroorzaakt waardoor de stroomlimiet van de USB poort is overschreden.

Aanbeveling: koppel het apparaat los en klik op reset. Als u op sluiten klikt
werkt de poort pas wanneer u deze loskoppelt en de computer opstart. ....

Maar er is helemaal geen USB apparaat aangesloten.
Sindsdien kan ik geen enkel aansluiting meer krijgen met mijn USB apparaten.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Even de poorten fysiek controleren met een lampje en met een satehprikker of naaldje van viezigheid ontdoen. Wellicht zou je even alle USB-connectoren kunnen bezetten met apparaten of kabels en dan opnieuw opstarten. Als het laatste helpt een voor een weer loskoppelen, als het dan bij 1 specifieke poort fout gaat, kan je het probleem op 1 poort vastpinnen. Deze poort zou je dan continue kunnen bezetten met je muis bijvoorbeeld.

Dit kunnen de drivers zijn en niet de usb port zelf, als dit ook gebeurd bij andere ports dan ligt het vast en zeker aan de drivers, zo niet, maak de usb port goed schoon en ook de usb kabel/stick die je probeert te gebruiken, en update de drivers Toegevoegd na 25 minuten: Het makkelijkste is om je computer merk en/of moederbord merk op te zoeken dan drivers bijvoorbeeld: Asus B150 PRO usb drivers of HP laptop drivers, ook kun je kijken bij opties in je computer naar welk moederbord je hebt en dan de drivers voor die opzoeken

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100