Kan ik Windows Movie Maker van XP op de een of andere manier nog in Windows 7 krijgen?

Ik ben al een hele tijd gewend om mijn filmpjes te bewerken in WMM van mijn vorige Windows XP. Zojuist heb ik dit voor het eerst Windows (Live?!) Moviemaker van mijn nieuwe pc met Windows 7 geprobeerd, maar ik snap daar weinig van. Geen tijdlijn of storyboard te bekennen hier :-/

Tijd om dit helemaal opnieuw te gaan leren heb ik eigenlijk niet. Is er een alternatief waarop ik alsnog mijn filmpjes op dezelfde manier kan bewerken als met mijn vertrouwde Windows Movie Maker?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je moet hem downloaden van internet, gewoon googelen

Windows 7 ondersteund virtueel ook XP, dus geen probleem. Toegevoegd na 52 seconden: Wat je nodig hebt kun je zo downloaden bij microsoft.

U kan Windows Media Player voor Windows 7 hier downloaden door gewoon op "Downloaden" te kliken. Het bestand wordt op de harde schijf bewaard. Dubbelklik op het bestand en de installatie start. http://download.live.com/moviemaker Toegevoegd na 2 minuten: Windows Movie Maker heet nu Windows Live Movie Maker. Meer info: http://computertotaal.nl/article/130/windows-live-movie-maker-14.html Toegevoegd na 3 minuten: Ik zou bovenstaande versie gebruiken en niet die voor Windows XP, want de nieuwe versie is nog gebruiksvriendelijker geworden . Dus gewoon bovenstaande link gebruiken.

Waarom zou je dat willen? Het is een kwestie van instellingen (tijdlijn/storyboards etc.) Als je 10 minuten spendeert aan het doorneuzen van de nieuwe interface heb je het zó weer onder de knie. De versie van 7 (Win LIVE Movie Maker) heeft echt veel meer functionaliteit, en is véél sneller met comprimeren en renderen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100