hoe installeer ik whatsapp op de computer (Apple)?

Ik heb het zonet gedownload op https://www.whatsapp.com/download/. Maar dan komt een code in beeld en ik weet niet wat ik er mee moet. Zo'n internetcode, ik heb nooit geweten hoe het werkt. Ik moet dus de code scannen en ik moet ook verbinding maken met wifi... maar ik heb al wifi? Als bijlage voeg ik een screenshot daarvan erbij.

Bij voorbaat dank

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ga op je computer naar web.whatsapp.com. Open WhatsApp op je telefoon. Op Android: Ga naar Chats-scherm > Menu > WhatsApp Web. Op Nokia S60 en Windows Phone: ga naar Menu > WhatsApp Web. Op iPhone: ga naar Instellingen > WhatsApp Web. Op BlackBerry: ga naar Chats > Menu > WhatsApp Web. Op BlackBerry 10: Veeg vanaf de bovenkant van het glas naar beneden > WhatsApp Web. Op Nokia S40: Veeg vanaf de onderkant van het scherm naar boven > WhatsApp Web. Scan met je telefoon de QR-code die op je computer verschijnt.

gewoon doen wat staat bij je toestel type staat, de rest hoef je niet op te letten die wifi is gewoon een algemene melding. Toegevoegd na 8 minuten: die wifi melding gaat ook over de wifi op je telefoon ik mag er vanuit gaan dat je binnenshuis je smartphone op wifi hebt afgestemd scan de code met de telefoon de rest regelt zich vanzelf

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100