Kan ik ,inbox ,concepten enz.oudere mail in de Mail van Windows 10?

Alhoewel ik niet wilde veranderen van Windows Live Mail daar ik nu veel problemen hiermee heb (server problemen) ben ik overgestapt naar w10 mail .
Wat mij direct opvalt is dat alle oudere mail verdwenen is, kan men met eventueel instellingen deze toch nog terug halen? In WLM kan ik de niet verwijderde mail blijven zien .

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik heb al een idee wat er fout gaat. Als je een mailprogramma op een PC zet dan trekt hetmailprogramma de mail van de mailserver naar jouw PC. En vaak staat het programma zo ingesteld dat deze de mail op de server laat verwijderen. De mails staan dan fysiek op jouw PC. W10 trekt wederom de mails van de server, maar de oude zijn al weg. Als overstapt naar een andere WIndows moet je die mails bewaren, als je bent geupgrade van 7 of 8 naar 10 staan je wellicht nog op je PC. Volg het pad om te kijken of ze er nog staan. http://www.pcworld.com/article/189238/win_live_mail_store.html Als ze daar staan kan je ze weer koppelen aan Windows Live Mail. Als je weer wil werken met live mail. http://windows.microsoft.com/nl-nl/windows/essentials Wat ik niet snap, als je niet over wilde stappen, waarom ben je het dan gaan gebruiken? Je hoeft toch ook geen Edge als browser te gebruiken? Toegevoegd na 16 minuten: Andere programma's https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_email_clients Toegevoegd na 37 minuten: http://www.tenforums.com/browsers-email/24354-windows-10-mail-app-import-windows-live-mail.html Het is onmogelijk offline mails te importeren in de W10 mailapp.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100