hoe activeer ik mijn office account op windows 10?

ik heb een office account via school en toen windows 10 uitkwam heb ik het meteen geïnstalleerd maar nu heb ik geen idee hoe ik mijn office account moet activeren ik heb al op internet gezocht maar kan niets vinden dus misschien kunnen jullie me helpen, als je weet hoe het moet zet dan gewoon als stappen in je antwoord en als je hier een tutorial voor heb gevonden stuur dan een linkje door. alvast bedankt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ligt eraan, heb je een product code? Of een Microsoft Account met een abonnement. Maar als je wilt activeren ga je naar site van office. En ga je aanmelden met je account van Microsoft. Als je product code heb, dan ga je naar: Mijn Profiel > Account beheren > Verlengen met een Office Product code, en dan je code. Heb je een Microsoft account met abonnement? Ga erop inloggen> Mijn profiel > Installeren (dan is er al ingelogd voor je).

Bronnen:
https://www.office.com/

Het kan zijn dat je de software via deze site moet downloaden. https://portal.office.com/start?sku=student Op mijn school moet ik deze eerst hiervan downloaden en dan pas kan ik die installeren via de school. Anders werkt het niet. Misschien is dat bij jou ook?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100