Bij een studentenvereniging op rekening drinken: welk programma is hiervoor handig?

Als je een studentenvereniging op rekening drinkt, van welk computerprogramma maakt de vereniging dan gebruik om dit te registreren? Aan het einde van de maand krijg je vervolgens de rekening per email toegezonden.

Weet jij het antwoord?

/2500

gewoon met excel ijkt me.

Filemaker is een makkelijk programma waarin je dit soort administraties kunt verwerken, of al is gemaakt door iemand anders en met kleine aanpassingen naar wens kunt instellen. Excel is een prima alternatief, zou alleen niet weten hoe je met excel een automatische mailing de deur uit krijgt... Bij Filemaker zit die optie standaard in het pakket verwerkt...

Bronnen:
http://www.filemaker.com/nl/

hoii, wiebetaaltwat.nl (ook voor mobiel) is hiervoor best handig. wanneer jij voor iets betaald, voer je in voor wie je dit hebt gedaan en hoeveel dit was. hierbij zie je een overzichtje hoeveel iemand 'rood' staat, en terug moet betalen of geld terug krijgt. dit is te zien onder het kopje: 'afrekenen' verder kan je een notificatie inschakelen die je een berichtje stuurt wanneer je onder een - bedrag of veel terug betaald krijgt zodat iedereen ervan op de hoogte is hoeveel je iemand schuldig bent. je kunt altijd even op de website kijken: https://www.wiebetaaltwat.nl/ het is in ieder geval gratis :)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100