Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

hoe foto's/afbeeldingen bewerken naar stippen?

ik zoek een programma/app(win8) die foto's kan omzetten naar stippen...

of moet zoiets handmatig gedaan worden?

Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
in: Software
7.6K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

Met de woorden "convert picture to dots" vind je diverse websites en computerprogramma's waarmee je dit voor elkaar kan krijgen.

Toegevoegd na 37 minuten:
Dan vind je bijvoorbeeld deze website: http://www.picturetopeople.org/image_effects/photo-halftone/halftone-image-generator.html.
(Lees meer...)
9 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
ben misschien niet heel duidelijk in mijn vraag geweest, maar op die site dat je toegevoegd hebt, effect 2 is al naar de goede richting maar de puntjes zouden even groot moeten zijn. het is om te "hotfixen" (met behulp van kleine steentjes een afbeelding of tekst op textiel plaatsen) hij zou eigenlijk de belangrijkste lijnen moeten in stipjes zetten zodat je ziet het onderwerp erkent
Antoni
9 jaar geleden
Dan is de suggestie die martinm in zijn antwoord doet http://apps.pixlr.com/editor/ misschien handiger. Met https://www.google.nl/search?q=convert+picture+to+dots vind je ook andere handige sites en programma's.
Photoshop kan het, maar dat is niet goedkoop.
Gratis kan het op
http://apps.pixlr.com/editor/ . Lijkt erg op Photoshop. De gewenste bewerking vind je bij beide onder 'filter' en dan 'pixeleren' of 'pointileren'
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding