Ik wil graag een laptop bij de Media Markt kopen: een Acer aspire. Hier zit windows 8.1 op, maar zit er dan ook word/powerpoint e.d. op?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het antwoord op je vraag is nee. Microsoft Word en Powerpoint zijn apart te kopen in een office pakket. Wanneer op de computer Windows 8.1 is geïnstalleerd heb je gewoon het basis besturingssysteem.

Meestal zit er een proefversie van 30 of 60 dagen op. Deze kun je na het kopen van een licentie activeren.

ja de meeste nieuwe windows laptops hebben wel office, maar het is alleen maar tijdelijk

Nee dit zit er niet op, je kunt een office pakket kopen, maar als je geen zin hebt om hier elk jaar geld aan uit te geven zou je ook een hotmail account kunnen maken voor onedrive of met je gmail adres inloggen met google docs.

Het kan zijn dat er tijdelijke licentie opstaat van office, en dan kan je deze activeren, let op je hebt voor deze activatie een kredietkaart nodig (ik heb het zelf meegemaakt).

Nee, gewoon gratis LibreOffice downloaden en gebruiken. Daarmee kun je je documenten ook als word of powerpoint documenten opslaan. Trouwens viewers van word- en powerpointdocumenten van Microsoftdocumenten zijn gratis te downloaden als er geen word of powerpoint op je pc staat.

Nee. Maar als je nu je office pakket hebt van je oude computer en je de installatie cd of je code hebt, kan je hem op je nieuw aangekochte installeren. Je mag dit tot 3x doen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100