kan ik mijn grafisch programma Corel Draw X3 gebruiken onder Windows 7?

ik gebruikte tot nu toe Windows Xp en alles werkte naar wens maar door het niet meer opstarten van mijn laptop onder Xp ben ik van plan om een 2dehands aan te kopen.
door de veiligheidsproblemen en het niet meer updaten van Xp zou ik Window 7 willen gaan gebruiken indien dus mijn Corel Draw daar op kan werken.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het kan er wel onderwerken. Corel Draw X3 kan gewoon draaien, maar wel zorgen dat je de juiste service packs heb geïnstalleerd (dus geen SP 1 bijvoorbeeld). Verder is er ook nog een XP-Mode op Windows 7 als het al een probleem zou zijn.

Bronnen:
http://www.microsoft.com/en-us/windows/com...

Ja, dit programma is compatible met windows 7. In windows 7 is er een speciale mode gebouwd waardoor xp programma's kunnen worden uitgevoerd binnen windows 7 die niet origineel voor dit besturings systeem bestemd waren. Waarschijnlijk werkt Corel Draw sowieso wel op je windows 7 maar dit geeft je dus zekerheid. Voor meer informatie over de compatibiliteit kan je hier kijken: http://www.microsoft.com/en-us/windows/compatibility/CompatCenter/ProductDetailsViewer?Type=Software&Name=CorelDRAW+Graphics+Suite+X3&Vendor=Corel&ModelOrVersion=13&Locale=1033&BreadcrumbPath=coreldraw+graphics+suite+x3&tempOsid=Windows%207

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100