Hoe kan ik mijn acer laptop resetten zonder een cd?

Ik heb thuis een acer laptop die helemaal vol zit met troep. Nu zou ik deze graag willen resetten, maar ik heb overal gelezen dat je hier een cd voor nodig hebt. Mijn cd kan ik nergens vinden.Ik hoef geen van mijn bestanden op deze laptop te behouden dus alles mag eraf (dus hoef ook geen back-up te maken). Weet iemand hoe je dit voor elkaar krijgt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik weet niet welke besturmingsysteem je hebt, maar dit zou moeten helpen. http://us.acer.com/ac/en/US/content/windows81-clean-install

Meestal heeft acer een recoverypartitie ipv een cd. Als in de handleiding van de laptop kijkt zou je moeten terugvinden hoe je dze recoverypartitie kan aanspreken. Vervolgens doorloopt je laptop opnieuw hetzelfde proces als wanneer je hem voor het eerst aanzette en installeert zichzelf automatisch opnieuw. Nog beter is een oem-windows-cd te pakken zien te krijgen. Dan installeer je windows 'clean' zonder alle bloatware van acer. Wat je dan wel nog moet doen is de drivers van je laptop op de website van acer downloaden en installeren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100