Ik heb files ge-unzipped. Kan ik ze weer terugbrengen naar een zip file?

Ik heb een aantal muzieknummers die de naam CD+G hadden, un-zipped. Ze bestaan dan uit 2 files, een CD+G plus een MP3 file. Ik wil ze weer terugbrengen naar de oorspronkelijke staat waarin het MP3 file ingepakt zit bij het CD+G file.

Weet iemand misschien of dit kan, en zo ja, is er betrouwbare software voor? Ik heb "Elite Un-Zip' gevonden, je kunt daar een proefversie van downloaden. Iemand hier bekend mee?

Vast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Met het gratis 7-zip kun je de zaak weer comprimeren in één bestand. Toegevoegd na 23 uur: Als je de bestanden in wilt pakken, dan moet je een nieuw archief maken met 7-Zip. Dit gaat als volgt. Selecteer de bestanden dat je wilt inpakken en klik er met rechts op. Kies dan voor 7-Zip en daarna voor de optie “Aan archief toevoegen”. Dan komt er een scherm tevoorschijn waarin je precies kan instellen hoe het archief gemaakt moet worden. Je kan bovenaan de naam voor het archief intypen. Bij Archiefformaat moet je het formaat kiezen, in jouw geval dus zip. Klik dan op OK om de bestanden in te pakken.

Bronnen:
http://www.7-zip.org/
http://www.helpmij.nl/forum/showthread.php...

meestal als je een zip file uitpakt maakt hij eigenlijk kopies van de bestanden vanuit de zip file dus het originele zip file zou er gewoon nog moeten zijn ?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100