Als je skype verwijdert en opnieuw download houd ik dan mijn contact personen ?

zie titel (omdat ik de nieuwe versie van skype wil hebben)

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja, want je logt zelf met je eigen gebruikersnaam en wachtwoord in. Dus je behoud je contacten

Precies je behoud altijd je contacten, omdat deze zijn opgeslagen bij je inloggegevens. Je kunt skype, daarom ook makkelijk op meerdere computers gebruiken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100