vroeger gebruikte in, naast outlook, ook hotmail: wat is ervoor in de plaats gekomen?

Toegevoegd na 8 minuten:
ik gebruikte het vanwege de webmail mogelijkheid, zodat ik gelezen berichten ook elders nog eens kon lezen. die webmailfucnctie is dus weg?

Toegevoegd na 32 minuten:
extra aanvulling (nav antwoorden): als ik webmailversie van outlook ga gebruiken (intussen aangemaakt) hoe kan ik dan berichten van mijn 'normale' outlook sturen naar de webmailversie?
misschien handiger om gmail te gebruiken toch?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kunt natuurlijk ook Gmail gaan gebruiken. Overal toegang tot je e-mailaccount.

Microsoft heeft alles omgezet naar Outlook. Hotmail bestaat dus ook volgens Microsoft niet meer.

Hotmail.com is Outlook geworden. Hier kun je ook je Outlook account aan koppelen zodat je op het web je e-mail kunt lezen. Ga naar www.outlook.com en log in. Onder instellingen ''Account beheren'' en vervolgens naar ''Je e-mailaccounts'' daaronder staat ''Toevoegen aan account voor verzenden en ontvangen''. Klaar!

De webmaildienst van Microsoft heeft verschillende naamswijzigingen gekregen in de loop der jaren. Van Hotmail naar MSN Hotmail naar Windows Live Hotmail naar Outlook.com. Dit heeft opzich geen invloed op je webmail. Ik heb ook nog steeds een naam@hotmail.com e-mailadres die nog steeds via www.hotmail.com of www.outlook.com is te benaderen.

zoals je hierboven hebt kunnen lezen is Hotmail.com, outlook.com geworden. het is niet mogelijk om mails in je mail programma naar je online mailbox te zetten. een optie is om je mailprogramma niet meer te gebruiken, of zoals je zelf zegt gmail.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100