Hoe kan ik in Windows fotogalerie de foto's full size krijgen?

Ik moet donderdag een presentatie verzorgen over Patagonie, met foto's.
Nu heb ik een leuke selectie foto's. Ik wilde eigenlijk windows fotogalerie gebruiken, maar dan heb ik telkens die balk boven en onderin beeld.
Als ik op "Diavoorstelling" klik, dan heb ik wel het beeld dat ik zoek, maar dan kan ik weer niet zelf bepalen wanneer de volgende dia komt, dan gaat die automatisch door en dat wil ik al helemaal niet.

Mocht dit niet met Windows Fotogalerie kunnen, heeft iemand dan een tip voor een freeware progje dat dat wel kan?
(Ik gebruik overigens Windows Vista op het machientje).

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kan het ook met Irfanview proberen, is een mooi fotoprogrammaatje waar veel mee mogelijk is en gratis. Als je het hebt geïnstalleerd kun je op de site bij Languages ook een Nederlandse plugin downladen zodat het programma Nederlands wordt. Als je daar dubbelklikt op een foto krijg je volledig scherm.

Bronnen:
http://www.irfanview.com/

Je kunt het met powerpoint doen als je dit hebt. Zet de foto's volledig over de slides heen dan heb je wanneer je de slides afspeelt (F5) full screen foto's en kun je zelf bepalen wanneer je naar de volgende gaat.

Start de diavoorstelling en rechtsklik op een foto en selecteer in het menu "onderbreken". Nu kan je met behulp van de pijltjestoetsen door de foto's heen bladeren. Succes.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100