Hoe laat ik, na vervanging van de harde schijf, de webcamtoepassing weer werken?

Ik heb een Toshiba Satellite L500-1R3. Ik heb in 'alle programma's' gezocht, maar ik kan het nergens terugvinden. Het gaat dus om de ingebouwde webcam. Ik update automatisch, dus alles is recent.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Eerste optie Zoek op internet het programma " Driver Easy " en installeer het. Laat het programma even de laptop scannen en het zal de ontbrekende driver vinden. Vervolgens klik je op downloaden en dan installeer je de ontbrekende driver. Tweede optie Ga naar de site van Toshiba Geef het modeltype op en het nummer L500-1R3 Dan zal die driver ook daar te vinden zijn Toegevoegd na 2 minuten: Persoonlijk ga ik altijd voor de eerste optie daar je dan de nieuwste driver hebt.

Misschien kun je handmatig de webcam driver downloaden en installeren? Ik heb even op google gezocht en heb een webcam driver download pagina gevonden (zie bron). Hier zou je de webcam driver voor de omschreven toshiba laptop moeten kunnen downloaden en installeren (na het invoeren van de captcha). Let op: Ik heb de website niet getest en weet niet of er potentieel schadelijke software op kan zitten, dus alles is op eigen risico.

Bronnen:
http://driverscollection.com/?file_cid=421...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100