Kan je ook 1 onderdeel van Microsoft Office verwijderen?

Ik wil alleen Outlook verwijderen en opnieuw installeren maar als ik in de lijst met software kijk dan zie ik alleen 'Office' algemeen staan.

Toegevoegd na 5 uur:
*zucht* prutsers moeten niet zelf aan hun pc prutsen. Kom meestal aardig ver maar kon nu Outlook niet meer installeren, dus alles maar verwijderd om dan Office in zijn geheel weer te installeren..... FOUT!!!
Krijg nu de melding E:\PFiles\MSOffice\1043\ACWZMAIN.MDE kan niet gevonden worden. Naja, dan mn lappie maar naar een prof brengen. Ik weet het niet meer, ben al maanden bezig dat stomme Outlook weer aan de praat te krijgen (duurt ca. 5 minuten om op te starten).

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja, en dan moet je kiezen om Microsoft Office te verwijderen. Klinkt doodeng, maar daarna krijg je een lijstje waarin je kunt kiezen welke onderdelen je wilt verwijderen.

Je moet dan kiezen voor het verwijderen van Office en dan tijdens dat proces de onderdelen aangeven die je wilt verwijderen.

Even je office instal schijf in de pc doen en dan kun je instellen wat je wil, repareren kan trouwens ook op deze mannier.

Ga naar start, configuratiescherm, software, klik daar 1x op Office, en kies voor wijzigen, in deze installatiewizzard kun je wijzigingen doen in de installatie en onderdelen toevoegen of wijzigen (toevoegen mogelijk de Office cd nodig) hier kun je Outlook verwijderen, ook is het hier mogelijk om extra onderdelen toe te voegen in de onderdelen van Office.

je kan ze ook allemaal verwijderen en http://openoffice.org gratis downloaden of http://abiword.org als je aan word alleen genoeg hebt Toegevoegd na 4 minuten: PS: Outlook vervangen door een degelijk programma kan ook geen kwaad hoor. Ik stel voor om evolution te downloaden, is gratis, uitgebreid en makkelijk en kan alles wat outlook kan en meer...... http://www.gnome.org/~sragavan/windows/Evolution-2.24.0.exe

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100