Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Wanneer komt Netflix naar Nederland?

Wanneer is Netflix ook in Nederland beschikbaar? Weet iemand misschien nog een alternatief dat ook op een PS3 werkt?

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
in: Software
637

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Mogelijk beantwoord dit je vraag (deels).

De aanwijzingen dat filmstreamdienst Netflix ook naar Nederland komt worden sterker. Van het Amerikaanse bedrijf is bekend dat het van plan is de Europese markten verder te veroveren, en het zoekt nu actief Nederlandstaligen om diensten in onze taal om te zetten.
Met Netflix kan men tegen betaling films en televisieseries online streamen, dus zonder dat daarvoor bestanden gedownload hoeven te worden; zoiets als Spotify voor muziek is. Het bedrijf, al groot in Noord- en Zuid-Amerika, werd vorige week in Zweden, Denemarken, Noorwegen en Finland gelanceerd. In januari kwam Netflix beschikbaar voor het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

De komst naar Nederland lijkt bevestigd met een zoektocht van Netflix naar vertalers in onze taal, zo vond The Next Web. Het bedrijf plaatst vacatures voor vertalers naar het Nederlands, maar ook Turks, Hindi, Duits, Italiaans, Koreaans en Japans.


Groetjes Dennis
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Dankje!

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding