hoe kan ik mijn gewiste foto's uit picasa terug in picasa importeren (met "importeren" lukt het niet)?

ik heb mijn afbeeldingenmap gesorteerd : mapjes gemaakt, dubbels gewist etc..
picasa heeft de mappen automatisch geladen. Maar helemaal onderaan stonden nog eens alle foto's in een onduidelijke map met een rare naam. Ook de gewiste foto's stonden er nog bij. Ik heb die rare map gewist en nu zijn plots alle mappen in picasa verdwenen.
Ik wilde de nieuwe mappen opnieuw invoegen. Maar dat lukt niet. Picasa laadt deze foto's ook niet meer automatisch (nieuwe afbeeldingen wel).
Wat kan ik doen?
hoe kan ik die mappen zoals ze in mijn bestand "afbeeldingen" staan op dezelfde manier

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kunt mappen met afbeeldingen van je pc overzetten naar Picasa door dat programma te openen en (linksboven) te klikken op het tabblad Importeren. Bij het keuzescherm 'Importeren van' kies je voor Map. In het midden van het scherm verschijnen nu de mappen die op je pc staan (zie afbeelding). Open de map waarin de foto's staan die je in Picasa wilt importeren en selecteer de afbeeldingen. Je kunt, na het openen van een map, ook klikken op 'Alles importeren'. Linksonder in het scherm kun je bij 'Importeren naar' opgeven in welke map van Picasa de foto's terecht moeten komen. Als alternatief kun je (onder 'Titel van de map') een nieuwe map aanmaken. Vervolgens klik je rechtsonder op 'Selectie importeren'. Op dezelfde manier kun je b.v. foto's die op je camera staan in Picasa zetten en ze vervolgens automatisch uploaden naar je Picasa webalbum. Met het verwijderen van Picasa-mappen op je computer moet je altijd een beetje voorzichtig zijn. Wanneer je een foto in Picasa bewerkt, wordt op je pc automatisch een mapje aangemaakt waarin de originele foto wordt opgeslagen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100