Ik zoek een oplossing om een document online te zetten, zodat mijn collega's het document kunnen raadplegen alsook aanpassen. Kan iemand me helpen?

Voor een organisatie hebben wij een website die ik en mijn collega updaten. We zouden graag een logboek bijhouden met wie welke zaken heeft aangepast of toegevoegd, maar we zouden deze online moeten kunnen zetten zodat we er telkens aankunnen, maar ook aanpassingen in kunnen verwerken. Kan iemand mij helpen aub?

Weet jij het antwoord?

/2500

Neem gratis Gmail-account. Daar krijg je Google Drive bij cadeau. Daar maak je een document aan en je shared het met je collega's. Dat is alles.

Je kan het hier alvast gratis proberen, ziet er wel handig uit: http://www.projectplace.nl/features/document-management/?utm_id=701D0000000DBER&gclid=CL_t7uH95LECFUYYzQodBBQAUw

Evernote heeft hiervoor een handige optie

ik weet niet of je hier wat aan hebt, maar via google, kan je een online document maken en delen. De mensen waarmee het document is gedeeld kunnen ook aanpassingen aanbrengen. ik hoop dat je hier wat aan hebt.

Je zou een gemeenschappelijke dropbox voor jou en je collega's kunnen aanmaken. Uit ervaring weet ik dat dat prima werkt.

Bronnen:
https://www.dropbox.com/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100