Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

kan iemand mij de drivers voor een kaart uit de ati mobility radeon 9000 series voor windows vista?

Hallo,

Ik wil windows vista op mijn oude laptop installeren, maar ik zit met een probleem; mijn laptop heeft een ati mobility radeon 7500 videokaart. Na een tijdje googlen kwam ik eruit dat ik de 9000 drivers nodig heb.
Die werken ook op de 7500.

Maar het probleem is dat ik geen idee heb waar ik ze vandaan kan halen. Ik ben het googlen inmiddels zat!

Kan iemand mij zo vriendelijk zijn om mij de drivers van een kaart uit de ati mobility radeon 9000 kunnen geven? Het liefst die van de ati mobility radeon 9100.

Bedankt!

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
in: Software
511

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Gewoon de eerste link als je ATI mobility radeon driver zoekt, laat je niet in de war brengen door de naam AMD, die hebben Ati overgekocht. Je kan bij AMD precies aangeven welke kaart je hebt, je hoeft dan naar de 9000 serie te zoeken maar gewoon naar de 700 serie.

https://www.google.nl/search?aq=f&sugexp=chrome,mod=17&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=ati+mobility+radeon+driver
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Ah ik zie wat je bedoelt, normaliter hoor je natuurlijk ook naar je laptopfabrikant te gaan, maar die updaten drivers nooit voor nieuwere OS'en. Je zou deze kunnen proberen http://www.omegadrivers.net/index.php?option=com_phocadownload&view=section&id=1&Itemid=54 Tip werd hier http://www.geekzone.co.nz/forums.asp?forumid=37&topicid=8414 gegeven.

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding