Hoe zet ik een dvdtje van "The Simpsons" op mijn iPad?

Ik heb laatst een dvd box van The Simpsons gekocht, ik ga overmorgen op reis, dus ik zou graag de 4 disc's op mijn iPad zetten.Ik denk dat er per disk 6 episodes zijn ofzo, als dat er iets mee te maken heeft dan :P..
Maar als ik het probeer in mijn iTunes te zetten, zoals ik met CD's doe, dan gaat het natuurlijk niet.
Als ik op het dvdtje klik dan zie ik dit: AUDIO_TS, VIDEO_TS , oh en ik ben een mac gebruiker, op Mac OSX LION.
Ik heb al diverse programma's geprobeerd, onderandere: "Handbrake".
Maar telkens als ik handbreak proberen wil krijg ik bij source's natuurlijk die AUDIO en VIDEO_TS dinges.
Dus ik zit even vast..
Ik zou graag weten of het mogelijk is om een dvd van de The Simpsons op je iTunes te zetten en daarna naar mijn iPad of zelfs iPhone eventueel.
Is dit mogelijk.
Voor de mensen die het zich afvragen, ik kan mijn laptop niet meenemen om de reden dat hij niet genoeg batterij heeft voor een vlucht van 10 uur, en dat ik op mijn iPad vliegtuigmodus enzo aan zal zetten, hoofdtelefoon gebruiken en de helderheid heel laag zetten, ik weet dat ik er zelfs zo niet komen zal, dus ik heb een externe Duracell batterij gekocht die ik via USB in kan pluggen..
Help me A.U.B...
Al vast bedankt,

van julie vriend ;P

-James

Weet jij het antwoord?

/2500

Jij moet die dvds eerst rippen met een dvd rip of convert programma rn dam pas omzetten/converten in mkv of.mp4 bestand zodat je op ke ipad kan kijken. Ik kan je geen links geven aangezien het gaat om "ilegale" programmas dus ff google of zo. Misschien een bekend vragen die wel een beetje verstand van heeft. Succes

Het beste kunt u AUDIO_TS en VIDEO_TS bestanden omzetten naar een MP4-formaat. Er zijn verscheidende programma's die dit kunnen converteren. Persoonlijk heb ik de voorkeur bij Nero Recode. Nero Recode is een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk programma. Eenmaal in een MP4-formaat kan het bestand inderdaad gewoon in iTunes gesleept worden om vervolgens te synchroniseren. In de bron kunt u zien welke video formaten compatibel zijn met de iPad.

Bronnen:
http://support.apple.com/kb/SP622

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100