Hoe kan ik deze video(SWF-stream?) opslaan?http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=45901858

Ik heb al zaken geprobeerd zoals toolbars en programmaatjes die beloven vids te kunnen grabben, maar nee... Ook verschijnt ie niet in de cache-folders (IE, Opera, FF).

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Gewoonlijk kan ik elke clip van het net downloaden dmv Internet Download Manager. Echter, als de server haar inhoud beschermt dan kan dit niet... ik denk echter niet dat ik jou veel hoef te vertellen hierover. wellicht opnemen? Toegevoegd na 1 dag: EDIT: de oplossing! ga naar deze site: http://www.ripzor.com/myspaceripper.html voer daar de link in van de video (die in je vraag staat) en druk op Get Video. Downloaden in FLV-formaat!

Voor Firefox is er een add-on te downloaden waarmee je video's kunt opslaan. Ik weet niet of het ook met het flash formaat van dit filmpje lukt, anders zou je het via Youtube kunnen proberen.

Bulent Screen Recorder al geprobeert?? Die pakt alles normaliter, omdat deze niet de site maar je scherm filmt, zogezegt. Toegevoegd na 16 minuten: Dit is dan ook wel recorder software.

Bronnen:
http://www.thesilver.net/

Volgens mij is het eigenlijke filmpje embedded in de Flash movie (SWF). Dan gaat het dus niet lukken om het filmpje op te slaan. Je kunt wel recorder software gebruiken om datgene wat je browser afspeelt, weer op te nemen. Echter daar heb ik niet veel ervaring mee, dus kan ik je helaas niet mee verder helpen cq over adviseren.

Ik heb het verder voor je gedecoreerd. zie link beneden. en wil je het opslaan als FLV file klik dan op de 2de link. Ps. VLC mediaplayer is de beste voor het afspelen. (link 3) Veel plezier.

Bronnen:
http://lads.myspace.com/videos/c.swf?SkinI...
http://www.videolan.org/vlc/
http://www.youtube.com/get_video?video_id=...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100