Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Als ik aan mijn computer zit zou ik graag een pop-up willen krijgen als ik een e-mail binnenkrijg. Hoe doe ik dat het beste?

Ik laat mails van bijv. Gmail en internetprovider importeren in Hotmail. Dus alles verzamelt zich daar. Nu nog een leuke pop-up op bureaublad van computer zodat ik asap antwoorden kan.

Alvast bedankt.

Toegevoegd na 10 minuten:
ik heb al een geluidje (via configuratiescherm, geluid, geluiden, melding bij nieuw e-mailbericht, kies geluid) maar heb vaak geluid uit staan. En TV aan. Meh...

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
in: Software
713

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Zet PopPeeper even op je pc (met taalpakket, incl. Nederlands): http://www.poppeeper.com/
Je kunt daar al je e-mailaccounts aan toevoegen en krijgt netjes een melding als er nieuwe berichten zijn. Dat kan via een pop-up (met aantal nieuwe berichten per account; zie ook: http://www.poppeeper.com/Skins/) of met een geluid dat je zelf kunt kiezen.
(Lees meer...)
Pieter2011
11 jaar geleden

Andere antwoorden (2)

Als je Google Talk installeert krijg je van die pop-ups als je mail krijgt. Bovendien kun je lekker met je vrienden chatten die Gmail hebben (maar dat laatste hoeft niet)
(Lees meer...)
escape
11 jaar geleden
Je zou msn aan kunnen laten staan, dan krijg je een pop up dat je een nieuwe mail binnen hebt gekregen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding