Hoe zorg ik dat het laatste sims3 uitbreidingspakket dat ik geinstalleerd heb kan gebruiken om sims te spelen (ipv de cdroms van de anderen) (uitleg)?

Ik heb de sims3 gedownload en een paar uitbreidingspakketten van een vriendin geleend. Zelf heb ik het uitbreidingspakket nachtleven. Ik heb als eerste beestenboel geinstalleerd en daarna nog de andere van haar geleende pakketten. Als laatste heb ik nachtleven geinstalleerd. Maar elke keer als ik de sims3 nu wil spelen (met de uitbreidingspakketten) moet ik de cdrom van beestenboel gebruiken ipv nachtleven. Hoe zorg ik dat ik de cdrom van nachtleven kan gebruiken (mijn vriendin wil de cdroms namelijk weer terug).

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat kan niet, je hebt altijd de laatst uitgebrachte uitbreidingspakket nodig. je kan de cd kopieren?

Volgens is het probleem dan opgelost door een zogenoemde CD Crack /No CD Crack te installeren. Dit is een bestandje dat ervoor zorgt dat je Sims kunt spelen zonder de CD nodig te hebben. Als je een beetje handig bent met internet kun je daar verschillende cracks zoeken, je moet dan des betreffende crack in de installatie folder gooien.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100