waarom krijg ik geen resultaten als ik zoek in mijn harde schijf?

het is niet mijn primaire harde schijf in de pc.
het is deze:
http://www.informatique.nl/110958/western-digital-caviar-black-2tb.html
als ik zoek in mijn c-schijf vindt ik wel bestanden, maar als ik hierin (b-schijf genoemd bij mij) zoek, zijn er gewoon geen resultaten(ook als ik zoek op iets waarvan ik zeker weet dat het erin staat).

ik heb windows 7 in mijn custom-pc, dus als je nog meer info nodig heb kan ik die zo geven, alleen weet ik niet waar ik moet beginnen...

kan iemand me alsjeblieft helpen want ik snap het niet en het is erg onhandig...

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

B schijf ??? deze is net als A schijf gereserveerd voor diskette drive dus die letter bestaat niet als iets waarop je iets kan zoeken tenzij er een diskette in zou zitten maar tegenwoordig heeft bijna gene enkele pc meer een diskette station als je iets zoekt dat niet op c staat is D: de eerstvolgende schijf waar je iets op kan vinden maar vaak is dat je dvd rom dus E is meestal de eerste volgende schijf waarop je iets kan vinden maar zie je de harde schijf niet gewoon staan onder deze computer ?

Het Windows Zoekprogramma vraagt aan de kernel van Windows wat er op de harde schijf staat. http://www.etcetera is geen harde schijf. Dat is een internetserver, en daar is geen zoekprogramma voor. Zo zoekt bv Google op internet inhoud, niet op files op een server.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100