Hoe krijg ik deze cd-rom opgestart?

Heb pas op een tweedehands boekenmarkt een cd rom spaans gekocht. Nu is die cd vrij oud neem ik aan, want de systeemeisen zijn vanaf windows 95 tot windows 2000. (stond in de binnenkant van de doos en kwam er pas achter toen ik thuis kwam)

Als ik de setup wil uitvoeren, krijg ik deze foutmelding "de versie van dit bestand is niet compatibel met de windows versie die wordt uitgevoerd. Controleer
de systeeminformatie van uw computer of u een x86 (32 bits) of x64 (64 bits) versie van het programma nodig hebt.
Neem vervolgens contact op met de uitgever van de software"

Nu gebruik ik windows 7. Zou er nog eventueel een manier zijn om deze cd te kunnen installeren?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als Windows 7 Ultimate hebt dan kan je de Windows XP modus downloaden. Hierop kan je dit soort software installeren en draaien. Dit werkt vaak beter dan compatibiliteitsinstellingen (via de rechtermuisknop op setup.exe). Toegevoegd na 2 minuten: NB. Windows XP compatibiliteitsmodus werkt ook als je Windows 7 Home Premium hebt.

Bronnen:
http://windows.microsoft.com/nl-NL/windows...
http://www.youtube.com/watch?v=AzvAgcs0sW0

Als je met je rechtermuisknop op setup.exe klik kun je Eigenschappen... kiezen. Nu krijg je een pop-up met een aantal tabbladen. Op eentje daarvan kan je een zogenaamde compatabiteitsmode kiezen. Probeer hier dan eens Windows 95 en dan dit dialoog afsluuten en opnieuw proberen deze setup.exe te starten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100