Ik heb een microfoon(koptelefoon) die doet het als ik praat , maar niet op skype daar heb ik hem voor gekocht namelijk? wie weet hoe dit werkt?

Dus hij doet het niet op skype weet jij hoe hij dat wel doet

Tanks voor je reactie
Sander

Weet jij het antwoord?

/2500

De makkelijkste manier vind ik door de Echo/ soundtest te bellen, daarna op gesprekskwaliteit te drukken (de knop met de balkjes die steeds groter worden) daarna kun je een microfoon selecteren of de input waar je je microfoon heb in gestopt. Daarna kun je hem meteen testen. Groeten

Waarschijnlijk heb je in skype zelf hem gemute staat als ie gewoon werkt met bijv msn dan werkt ie ook in skype lijkt mij je kan hem instellen of even in je sound optie kijken welke microfoon je gebruikt misschien staat die nog op het microfoontje dat in de webcam zit ??

heb ik ook. waarschijnlijk kan hij gewoon niet op Skype. niet alle microfoons kunnen op Skype. er is dis maar een oplossing: een nieuwe kopen :)

Het handige van skype is dat je kunt instellen welke geluidskaart en microfoon je wilt gebruiken bij de tools audio settings, audio instellingen. Je kun ook andere speakers instellen, als je twee geluidskaarten op je pc hebt. Handig als je ook muziek op wilt hebben als je aan het skypen bent. Waarschijnlijk moet je daar dus even de instellingen aanpassen en testen met een testgesprek.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100