Hoe moet je het geheugen van je computer terughalen?

Ik heb net iets geupdate waardoor veel programma`s het niet meer doen. Hoe kan ik mijn computer terugzetten naar voor de update?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Voor dit soort ellende kent Windows het zgn systeem herstel. Hiermee wordt je systeem teruggezet op een punt voor de installatie. Te hopen is dat er tijdens de installatie een herstelpunt is aangemaakt. Rechtsklik deze computer>>eigenschappen>>tabblad systeem beveiliging. Hier vind je de knop systeem herstel. Klik deze aan en kies het meest recente herstelpunt voor de update. Windows zal nu teruggezet worden en als het goed is werkt alles weer als vanouds. Suc6

Dat kan via systeemherstel. Je zoekt in menu Start 'systeemherstel' en de rest wijst zichzelf.

Start accessoires gereedschappen systeem herstel klikken en een datum kiezen dat je pc nog goed functioneerde

Systeemherstel is genoemd maar dat kun je natuurlijk uit hebben staan. Dus wellicht kun je ook simpelweg de update deïnstalleren via "Software" (zo heette dat tenminste in de NL versie van XP, weet niet of het nu nog hetzelfde heet in vista/7 (GB Programs and Features)). Iig te vinden onder het configuratiescherm. Tip als je het config scherm op kleine icoontjes zet heb je alle items redelijk overzichtelijk bij elkaar staan (in win vista/7 bedoel ik dan).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100