een kennis krijgt een mail van postmaster delivery notification, status fail, wat kan ik hier aan doen?

ik krijg van hem ook geen mail, hij krijgt antwoord terug dat de email niet kon worden verzonden van postmaster, wat kan ik hier aan doen, dat ik wel zijn emails krijg en hij niet meer krijgt van postmaster?

Toegevoegd na 42 minuten:
zojuist even 300 mails in 1x weg gedaan, de verzonden map word nog wel eens vergeten, ik mail hem dat hij het zo nog even moet proberen, als je mappen aan maakt om alle mails per onderwerp of persoon appart te houden kost dat ook meer ruimte? heb een map postvak in, concepten en zelf een paar aan gemaakt voor me ouders, en 1 map voor t werk enzo. neemt dat niet meer (gereserveerde) ruimte in?

Weet jij het antwoord?

/2500

wat is de melding die je krijgt ? zit er geen foutje in het email adres ? is de postbak vol ? dan staat er meestal mail delivery failed postbox is full of iets in de strekking als het email fout is dan zegt ie meestal email not existing name o.i.d Toegevoegd na 15 minuten: het kan ook zijn dat de bijlage die hij aan die mail heeft toegevoegd te groot is het ligt aan de provider hoe groot deze mail bijlage mag zijn. en bestanden als setup.exe, alles dat eindigt op een .exe .msi bat etc mogen niet gemaild worden die moeten eerst gezipt worden.

Je kan ook proberen je wachtwoord te veranderen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100